Arminia Bielefeld 2021.03.07 1. FC Union Berlin
Arminia Bielefeld 17:00 Rellotge 1. FC Union Berlin
2021.02.28 18:21

Kruse torna per Union mentre el zufador Zentner enfonsa Mainz

El davanter de la Unió de Berlín, Max Kruse, va celebrar diumenge el seu esperat retorn de la lesió amb un gol, ja que el club de la capital va tenir un empat a casa per 1-1 contra Hoffenheim, rival de la Bundesliga ... més » 2021.02.13 20:46

Haaland salva rubors del Dortmund

Un empat tardà d’Erling Braut Haaland va estalviar dissabte els rubors del Borussia Dortmund, ja que van aconseguir un empat de 2-2 a casa contra el rival de la Bundesliga, Hoffenheim ... més » 2021.01.21 19:32

Huebner de la Unió va prohibir, però no es va trobar cap prova d'abús racial contra Amiri

La FA alemanya (DFB) va dir dijous que no hi havia 'proves' que el Florian Huebner de la Unió Berlín hagi abusat racialment del migcampista del Bayer Leverkusen, Nadiem Amiri, però va donar al defensor una prohibició de dos partits i una multa de 20.000 euros (24.292 dòlars) ... més » 2021.01.15 22:46

Unió per Leverkusen per pujar al quart lloc

Union Berlin va reclamar divendres un altre cuir cabellut clau de la Bundesliga a casa, ja que un gol tardà va segellar una victòria per 1-0 sobre el Bayer Leverkusen, que va situar els amfitrions en quart lloc a la taula ... més » 2021.01.02 23:20

Olmo acomiada el RB Leipzig per la primera part de la Bundesliga per davant del Bayern de Munic

El RB Leipzig va desallotjar dissabte el Bayern de Munic a la part alta de la taula de la Bundesliga, ja que el gol de Dani Olmo a la segona meitat era suficient per segellar una victòria per 1-0 a Stuttgart .... més » 2020.12.18 23:11

Moukoko es converteix en el golejador més jove de la Bundesliga quan el Dortmund fracassa a la Union

2020.12.12 20:30

El Bayern de Munic es manté al capdavant després de l’empat de Lewandowski a la Union

2020.11.12 02:42

L'estrella del Bayern, Lewandowski, observa les fites de la lliga a la Union Berlin

2020.04.12 22:45

El doble de Piatek per Hertha al derbi de Berlín posa fi a la cursa invicta de la Unió

Presentació de 1. FC Union Berlin
Bundesliga 19. Rodó 2021.01.30 H Bor. Mönchengladbach Bor. Mönchengladbach 1: 1 (1: 0)
Bundesliga 20. Rodó 2021.02.06 A 1. FSV Mainz 05 1. FSV Mainz 05 0: 1 (0: 1)
Bundesliga 21. Rodó 2021.02.13 H FC Schalke 04 FC Schalke 04 0: 0 (0: 0)
Bundesliga 22. Rodó 2021.02.20 A Sc Friburg Sc Friburg 1: 0 (0: 0)
Bundesliga 23. Rodó 2021.02.28 H 1899 Hoffenheim 1899 Hoffenheim 1: 1 (1: 1)