Nova York RB

New York RB, equip dels EUA

2020.04.10 05:29

Orlando City supera els Red Bulls per ampliar la ratxa invicta a nou partits

Junior Urso va marcar l'últim gol de la victòria al minut 50, quan Orlando City SC va derrotar dissabte 3-1 als New York Red Bulls per ampliar la seva ratxa invicta a nou partits ... més » 2020.07.12 06:59

Red Bulls va guanyar l'Atlanta United al concurs MLS is Back

Florian Valot va marcar a la primera part quan els Red Bulls de Nova York van aguantar per derrotar a Atlanta United per 1-0 al torneig MLS is Back dissabte ... més » 2019.04.05 22:58

Zlatan marca però Red Bulls derrota Galaxy

Zlatan Ibrahimovic va marcar, però el Los Angeles Galaxy va rendir dos gols a la segona part dissabte en una derrota de la Lliga Major de Futbol per 3-2 davant els Red Bulls de Nova York ... més » 2019.04.23 00:45

Red Bulls nega els informes d'Henry en converses amb el club

L'exdavanter estrella de França, Thierry Henry, no tornarà a reunir-se amb els Red Bulls de Nova York, va dir aquest dilluns el director esportiu del club de la Major League Soccer. més » 2019.03.13 06:11

Red Bulls, Dynamo expulsat de la Lliga de Campions

L'atac de Brian Lozano va destacar una carrera de quatre gols en deu minuts que va aixecar Santos Laguna per sobre de New York Red Bulls 4-2 dimarts i a les semifinals de la Lliga de Campions de la CONCACAF ... més » 2018.11.30 06:52

Atlanta s'enfrontarà a Portland a la MLS Cup

2018.11.26 05:35

El Atlanta United va creuar davant dels Red Bulls a l’anada de la final de la MLS East

Presentació de diapositives de Nova York RB
MLS 5. Rodó 2020.10.25 A Chicago Fire Chicago Fire 2: 2 (1: 0)
MLS 5. Rodó 2020.10.28 H Revolució de Nova Anglaterra Revolució de Nova Anglaterra 1: 0 (0: 0)
MLS 6. Rodó 2020.11.02 A Nova York FC Nova York FC 2: 5 (2: 2)
MLS 6. Rodó 2020.11.08 H Toronto FC Toronto FC 2: 1 (2: 0)
MLS 1. Rodó 2020.11.21 A Columbus Crew Columbus Crew 2: 3 (1: 1)