VfB Stuttgart

VfB Stuttgart, equip d’Alemanya

2021.02.13 20:46

Haaland salva rubors del Dortmund

Un empat tardà d’Erling Braut Haaland va estalviar dissabte els rubors del Borussia Dortmund, ja que van aconseguir un empat de 2-2 a casa contra el rival de la Bundesliga, Hoffenheim ... més » 2021.01.29 23:18

L'impressionant esforç en solitari de Wamangituka segella la victòria de Stuttgart

L’extrem congolès Silas Wamangituka va marcar divendres per quart partit consecutiu de la Bundesliga com el seu gol de final a extrem després d’un esprint de 80 metres que va segellar la victòria de Stuttgart per 2-0 a casa contra els lluitadors de Mainz ... més » 2021.01.10 19:25

Matarazzo no pot explicar la darrera victòria visitant de Stuttgart

L’entrenador de Stuttgart, Pellegrino Matarazzo, va dir que no era capaç d’explicar la seva forma fora de casa impressionant després que la victòria diumenge 4-1 a Augsburg els convertís en l’equip més fort de la Bundesliga a la carretera ... més » 2021.01.10 17:55

Stuttgart va guanyar la primera lliga des que va derrotar el Dortmund

El diumenge Stuttgart va aconseguir un triomf per 4-1 a Augsburg, de deu homes, per guanyar la seva primera victòria a la Bundesliga des que va derrotar el Borussia Dortmund el mes passat ... més » 2021.01.02 23:20

Olmo acomiada el RB Leipzig per la primera part de la Bundesliga per davant del Bayern de Munic

El RB Leipzig va desallotjar dissabte el Bayern de Munic a la part alta de la taula de la Bundesliga, ja que el gol de Dani Olmo a la segona meitat era suficient per segellar una victòria per 1-0 a Stuttgart .... més » 2020.12.12 18:36

'Desastre', ja que el Dortmund va patir la pitjor derrota a casa en més d'una dècada

2020.12.12 17:38

Leipzig arriba a la Bundesliga i el Dortmund cau a la derrota a casa

2020.06.12 17:59

Wamangituka, 'poc respectuós', dispara a Stuttgart per davant de Bremen

2020.11.28 17:41

Lewandowski assoleix el 15è gol de la temporada mentre el Bayern de Munic es manté al capdavant

Presentació de diapositives de VfB Stuttgart
DFB-Pokal Vuitens de final 2021.02.03 H Bor. Mönchengladbach Bor. Mönchengladbach 1: 2 (1: 1)
Bundesliga 20. Rodó 2021.02.06 A Bayer Leverkusen Bayer Leverkusen 2: 5 (0: 2)
Bundesliga 21. Rodó 2021.02.13 H Hertha BSC Hertha BSC 1: 1 (1: 0)
Bundesliga 22. Rodó 2021.02.20 A 1. FC Colònia 1. FC Colònia 1: 0 (0: 0)
Bundesliga 23. Rodó 2021.02.27 H FC Schalke 04 FC Schalke 04 5: 1 (3: 1)